Smeertechniek

Een goed doordacht smeerbeleid is een absolute voorwaarde voor een optimaal functionerend machinepark. Bij ABC Smeertechniek bent u hiervoor aan het juiste adres. Met de inzet van hoogwaardige smeermiddelen, gereedschappen en gekwalificeerd personeel nemen we u zorg uit handen en kunnen we kostenbesparingen realiseren.

Helaas wordt smeerbeleid vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Een voorbeeld bewijst het tegendeel: ongeveer 50% van de storingen aan bijvoorbeeld lagers is te voorkomen met een goed smeertechnisch beheer.

Ontzorgen en besparen

Een goed smeerschema met de juiste smeermiddelen kan er voor zorgen dat uw machines minder onderhoud nodig hebben (en dus minder stilstand hebben) en een langere levensduur krijgen. ABC kan u hierin adviseren, de juiste middelen leveren, het smeerschema voor u opstellen en uw personeel opleiden. Desgewenst kan ABC zelfs het hele smeertechnische onderhoud uit handen nemen, waaronder ook zaken vallen als voorraadbeheer, afvalmanagement en het daadwerkelijke smeren. Smeertechniek is een expertise op zich. Door dit aan ABC over te laten, kunt u zich richten op uw core-business.

Merk-onafhankelijk

ABC Smeertechniek heeft uitstekende ervaringen met Shell smeermiddelen. Indien gewenst of waar nodig kunnen andere merken worden ingezet. Binnen het bedrijf is veel ervaring met verschillende merken smeermiddelen. Wij kennen de sterke en zwakke punten van de verschillende producten.

Wat kan ABC Smeertechniek voor u betekenen?

Lees meer over smeermiddelen

 

 
c25db302a8860d30bbb4b5d902c272ac.jpg d27aab91a49ebb4f4599afd73b1ca14e.jpg 9d3e16995ab81a4d90521886bd6858c0.jpg