ABC Olie op bezoek bij:

Geplaatst 15 September, 2016
                                                    Truckpullingteam Rhinorocket
 
Afgelopen week zijn wij afgereisd naar Rosmalen om in gesprek te gaan met Frank & Frans Pennings van Brozus Truck Parts en Truckpullingteam RhinoRocket.  Wij wilden graag weten waarom zij voor GTL Fuel van Shell hebben gekozen.

V.l.n.r. Frans Pennings, Frank Pennings (Rhinorocket) en Martin van Herwijnen (ABC Olie)
 
Frank vertelt dat de reden voor hun keuze om de Rhinorocket op GTL Fuel te laten rijden niet uit de lucht is komen vallen. “GTL Fuel zorgt ervoor dat de Rhinorocket altijd start, ook in de koude wintermaanden. In de pullingsport  hebben veel deelnemers een uitdaging om hun tractor of truck op te starten met standaard diesel en hebben bijvoorbeeld ether of een open vlam nodig om dit te realiseren. Dit soort uitdagingen wordt door GTL Fuel voorkomen.  Daarnaast is GTL Fuel een zeer schone brandstof, wat de betrouwbaarheid en technische levensduur van dure diesel inspuitcomponenten ten goede komt. Ook minder uitstoot van zwavel, fijnstof en zwarte rook wordt als een voordeel gezien. Uiteraard is dit prettig voor de soms 10.000(!) toeschouwers en directe omgeving.”
 
De ontstane samenwerking tussen Team Rhinorocket en ABC olie is super. Er is support geweest vanaf het eerste moment dat we GTL Fuel wilden gaan gebruiken door ABC olie, vertelt het team.
 
 
GTL Fuel is een investering, die direct (financieel) rendement geeft volgens Team Rhinorocket.
 
Meer weten over Team RhinoRocket kijk dan eens op: www.rhinorocket.nl of volg ze op Facebook!
 
Benieuwd naar wat GTL Fuel voor u kan betekenen? Neem dan contact op met ABC Olie: info@abcolie.nl of 013-5425200
 
Nieuws