Shell Omala vernieuwd!

Geplaatst 7 September, 2017

Om voorop te blijven lopen in de markt en te voldoen aan de hoogste technische eisen die in de industrie worden gesteld, brengt Shell een aantal nieuwe Omala producten op de markt. De nieuwe producten zijn te herkennen aan de toevoeging van de letter 'X' of 'V' aan de huidige productnaam.

  • Shell Omala S2 G wordt vervangen door Shell Omala S2 GX
  • Shell Omala S4 GX wordt vervangen door Shell Omala S4 GXV

Waarom Beter

Belangrijke fabrikanten van tandwielkasten (zoals Siemens (Flender), SEW en ZF industrial (voorheen Bosch Rexroth) stellen o.a. hogere eisen aan oliefiltratie, langere levensduur en compatibiliteit met rubbers, afdichtingen en verven die gebruikt worden in tandwielkasten. Hier speelt Shell met de nieuwe producten volledig op in. Daarnaast zorgen deze ervoor dat machines efficiënter functioneren en scoort de nieuwe Omala ook bijzonder goed in schuimtesten.

Lancering

De introductie van de nieuwe producten vindt plaats in September / Oktober 2017. Geleidelijk komen deze op voorraad en wordt overgeschakeld.

Geschiktheid

In veel situaties kan probleemloos worden overgeschakeld op de producten met de nieuwe formulering. Wilt u 100% zekerheid voordat u gaat starten met de nieuwe Omala producten, neemt u dan contact op met onze binnendienst of uw accountmanager. Zij informeren u graag!

 
Nieuws