Winterdiesel

Geplaatst 15 October, 2018

De winter  staat weer voor de deur en dat betekend dat de temperaturen weer gaan dalen. In de winter kan het vlokken van diesel voor problemen zorgen. Daarom is het van belang om op tijd winterdiesel te bestellen.

Vanwege voorraden zijn alle leveringen vanaf 15 november weer gegarandeerd van een vorstbescherming tot -20 graden Celsius. De lage temperaturen kunnen leiden tot bevriezing van de diesel, de filters kunnen verstopt raken (vlokvorming).

Het is ook belangrijk om te zorgen voor de juiste filter. Wij adviseren de Cimtek filter rood, door enkel vuil absorptie en geen water absorptie (Cimtek filter grijs) kan er geen bevriezing van water ontstaan.

Op onze tankstations zorgen wij er uiteraard voor dat u de juiste diesel tankt.

                                                                                                                      Beveiliging

Intermediate kwaliteit           8-10     t/m                  15/11                          -11 ̊ C

Winterkwaliteit                      15-11   t/m                  28/2                            -20  ̊C
 

Meer weten?
Neem dan contact met ons via 013-5425200 of info@abcolie.nl

 

 

 

 

 
Nieuws