Kom gratis kennis tanken!

Geplaatst 22 September, 2016
Op 15 en 16 november is het weer zover! Het kennisevenement van AMT. ABC Olie zal net als voorgaande jaren hierbij aanwezig zijn om u op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Automotive. Hou daarom onze website in de gaten of volg ons op Facebook of Twitter over ons bezig houdt in deze branche.Wat is AMT Live?
Op dinsdag 15 november en woensdag 16 november 2016 organiseert AMT voor de vijfde keer hét live kennisevenement voor ondernemers en autotechnici van autoservicebedrijven.

Leren
Wie bij wil blijven en nieuwe dingen wil leren zit op kennisevenement AMT Live helemaal goed. Elke dag heb je keus uit meer dan 24 kennissessies met zowel technisch als ondernemen gerichte onderwerpen.

Beleven
Op AMT Live tonen veel bedrijven apparatuur of diensten, maar ze hebben ook allemaal een belangrijke opdracht. Verzorg iets interactiefs! Van wedstrijd tot demonstratie, op AMT Live is veel te beleven dat staat vast.

Ontmoeten
Centraal op AMT Live staat het AMT Ontmoetingsplein, want naast leren en beleven is ontmoeten een belangrijk element van AMT Live. Ontmoet hier de redactie van AMT, spar met experts uit de branche en collega autotechnici.

 
Nieuws