Van Rijen Transport kiest voor FuelSave

Van Rijen Transport uit Oosteind is een familiebedrijf met een historie die meer dan 100 jaar terug gaat. Het bedrijf rijdt met 27 eigen auto’s. Door haar manier van werken waarbij kwaliteit voorop staat, heeft het bedrijf mooie opdrachtgevers zoals Coca Cola, dat al tientallen jaren klant is. Sinds een aantal jaar is Van Rijen Transport tevreden klant van ABC Olie én gebruiker van Shell FuelSave diesel.  Directeur René Louwet heeft destijds bewust de keuze gemaakt  voor Shell FuelSave diesel, onder meer door de aanbeveling van een enthousiaste collega transporteur.

Van Rijen Transport neemt vanuit kosten oogpunt veel initiatief om brandstofverbruik in te perken. Buiten het gebruik van een brandstof die een beter rendement oplevert, wordt bijvoorbeeld ook goed gekeken naar bandenspanning en spoilerafstelling. Bijkomend voordeel van het gebruik van FuelSave diesel  zijn de lagere  Co2 emissies. Van Rijen merkt dat deze materie ook bij veel klanten een steeds grotere rol speelt.  

De dienstverlening van ABC Olie bevalt René Louwet prima. Als transporteur die veel werk levert voor A-merken vindt hij het bijna een must dat ook de brandstof van een A-merk komt, en ook nog geleverd door een bedrijf uit dezelfde regio. Hij kan het erg waarderen als de keurige Shell wagen van ABC Olie de inrit op komt rijden.

Ga naar de website ›
 
Rijen-Transport-BV---Oosteind--BV-BB-11-bijgeknipt.jpg foto_Van_Rijen.jpg