Shell distributeur

Smeermiddelen

In welke bedrijfstak u zich ook bevindt en hoe gespecialiseerd uw materieel ook is: de producten van Shell zijn ontwikkeld om waarde aan uw bedrijfsvoering toe te voegen. Ontdek hoe het juiste smeermiddel u aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

ABC Olie is officieel distributeur van Shell smeermiddelen en kan snel reageren op uw vraag omdat de meeste artikelen direct uit voorraad leverbaar zijn. Of het nu gaat om vrachtwagens, personenauto’s, landbouw- en grondverzetmachines of industriële toepassingen. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze voor de best geschikte producten en het minimaliseren van uw smeermiddelenvoorraad.

Voedings- en drankenindustrie

Hoe gevoeliger en veeleisender de toepassing, hoe belangrijker het gebruik van geschikte smeermiddelen. Voor omgevingen waar er voeding, drank of voer voor dieren wordt geproduceerd, verwerkt, gebotteld of verpakt, beantwoorden onze speciale CASSIDA-smeermiddelen van FUCHS LUBRITECH aan de strengste veiligheidsvereisten en bieden ze de beste technische prestaties. Ze voorzien zo in een soepel productieproces, een hoge mate van efficiëntie en een langere operationele levensduur van uw machines en systemen.

CASSIDA biedt het meest uitgebreide gamma aan smeermiddelen voor alle toepassingsdomeinen in de voedings- en drankenindustrie en de bijhorende sectoren. Denk aan hydrauliekolie, tand- en wormwielolie, kettingolie en compressorolie. Alle CASSIDA-producten zijn NSF-geregistreerd en de CASSIDA-productiesites zijn ISO 21469-gecertificeerd.