Shell distributeur

Smeertechniek

Wij geloven erin dat op de juiste manier smeren met de juiste smeermiddelen significant waarde toevoegt aan de business.

De impact van correct smeren op de TCO (Total Cost of Ownership) wordt bij veel bedrijven nog onderschat. Op het totale onderhoudsbudget is de factor ‘smeermiddelen’ vaak maar een fractie, terwijl de smeermiddelen – en deze correct toepassen – grote invloed hebben op het verhogen van de productiviteit.

abc olie

Optimale prestaties van uw productiemiddelen

Machinesmering is een vak dat wij verstaan als de beste. Onze missie is het verhogen van de betrouwbaarheid van uw machinepark; het reduceren van ongeplande productiestops; het reduceren van onderhoudskosten; het borgen en uitvoeren van de proactieve smeerwerkzaamheden en het reduceren van leveranciers.

Samenwerken met ABC Smeertechniek

Na een ‘Lubrication Walk’ door uw bedrijf doen wij aanbevelingen en kunnen we samen de doelstellingen bepalen voor de samenwerking. Wij kunnen u adviseren, training geven, maar ook het complete smeertechnische onderhoud op ons nemen zodat u zichzelf kunt focussen op uw kernzaken.

Veilig en vertrouwd

ABC Smeertechniek neemt bij al haar werk de actuele veiligheidsnormen in acht en is VCA* gecertificeerd. U werkt bij ABC Smeertechniek met een vaste contactpersoon die thuis is in uw bedrijf en begrijpt wat u bedoelt!

Mogen wij u helpen?

welkom
Smeertechniek